Evernote Alternatifleri

evernote-alternatives-alternatifler-note taking-not alma

Evernote; internet üzerinde bulduğunuz içerikleri saklayabileceğiniz, notlar alabileceğiniz ve tüm bu içeriklerinizi bir arada tutabileceğiniz ücretsiz ve popüler bir not alma servisi ve not alma uygulamasıdır.  İnternet üzerinde bulduğunuz yazıları, resimleri, makaleleri vb. daha sonra okumak üzere saklayabilir veya stoklayabilir; bizzat kendiniz aklınıza gelenleri yazıp not alabilir, bu notlarınıza resimler ekleyebilirsiniz. Bir nevi webteki çalışma alanınız diyebiliriz.

Evernote‘ a üye olarak içeriklerinizi bu hesabınızda saklayabilir, masaüstü ve mobil araçları yardımıyla bilgisayarınız ve cihazlarınız üzerinden de eklemeler yapabilir ve hesabınıza yaptığınız eklemeleri tüm cihazlarınızla eşitleyebilirsiniz.

Ancak Evernote tamamen ücretsiz değil. Size temel özellikleri sunan Evernote’ tan daha fazla özellik isterseniz ücret ödemelisiniz.

Ve tabi internet üzerinde her şeyin olduğu gibi Evernote’ un da alternatifleri var. Evernote’dan sıkılanlar, tamamen ücretsiz hizmetler isteyenler, daha gelişmiş özellikler isteyenler ya da daha basit yapılı hizmetler isteyenler için pek çok alternatif mevcut. Dolayısıyla bende bu yazımda sizlere internet üzerinde yaptığım ufak bir araştırmayla karşıma çıkan Evernote alternatiflerinisıralamaya çalışacağım:

DEVAMI >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *